Societatea Nationala "Imbunatatiri Funciare" SA SNIF SA

                       SOCIETATEA NAŢIONALĂ “ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE” S.A.A. -în insolvenţă, in insolvency, en procedure colective-

Structura societății

Lucrări executate

Legislație

Alte Sit-uri

Anunțuri

Loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acesta este site-ul oficial al Societăţii Nationale Îmbunătăţiri Funciare S.A.

 

       Societatea noastră a rezultat din reorganizarea vechiului SNIF-SA, în anul 2004, în conformitate cu prevederile Hotătârii nr. 1407/2 septembrie 2004 pentru aprobarea Planului de reorganizare globală a Societăţii Naţionale Îmbunătăţiri Funciare S.A. şi conform Legii Îmbunatăţirilor Funciare 138/2004. Prin divizare s-a înfinţat Administraţia Naţională a Îmbunatatirilor Funciare R.A. care a preluat o parte din activul patrimonial al Societăţii Naţionale Îmbunătăţiri Funciare S.A. ce constă în bunuri care aparţin domeniului public şi privat al statului.Societatea  se află în insolvenţă, in insolvency, en procedure collective conform hotărârii Tribunalului Bucureşti Secţia a-VII-a Civilă nr.8084 din data de 12.07.2012 de deschidere a procedurii generale a insolvenţei în dosarul nr. 26428/3/2007. Înformaţiile din paginile următoare sunt adresate în egală măsură publicului larg, specialiştilor şi beneficiarilor noştri de prestaţii din domeniul Îmbunătăţirilor Funciare. Vă invităm să vizitaţi site-ul nostru pentru opinii şi sugesţii.

Societatea Naţională "Îmbunătăţiri Funciare": este societate comercială pe acţiuni de interes naţional şi funcţionează ca persoană juridică română cu capital de stat, pe bază de gestiune economică şi autonomie financiară, în conformitate cu legile române. 
Societatea Naţională "Îmbunătăţiri Funciare": are în structura sa o unitate centrală cu sediul în Bucureşti şi sucursale teritoriale fără personalitate juridică.

 

Societatea Naţională Îmbunătăţiri Funciare S.A. este certificată pe ISO 9001:2008

                 

şi  pe Îmbunătăţiri Funciare. Acest certificat de atestare este valabil până în aprilie 2015 cu posibilitatea de prelungire

        

Societatea noastră este în curs de certificare pe ISO 14001 şi OHSAS 18001

 

 

 

 

                                               Acasă  |  Adresă de contact  |  Departament  |  Hartă sit | Webmail  | 
   

Copyright © 2009- SNIF SA